PRODUSELE NOASTRE

OUTofBOX GARDEN OFFICE (biroul grădină) este soluția potrivită pentru afacerea ta, la îndemână/aproape, ușor de administrat, spațiul adaptabil pentru nevoile afacerii tale. Modulul este echipat cu soluții de energii regenerabile variate. Soluția de design care se potrivește unui atelier în grădină sau lucrului de acasă.

OUTofBOX TINY HOUSE (căsuța) este spațiul visurilor tale care se potrivește în orice peisaj. Căsuța îți oferă șansa de a petrece timp în natură având totuși confortul casei tale. Modulul este echipat cu soluții de energii regenerabile variate. 

OUTofBOX SHOWROOM este un spațiu minimal adaptabil la nevoile tale. Modulul este echipat cu soluții de energii regenerabile variate.

OUTofBOX GREEN TERRACE (terasa verde) este spațiul exterior perfect de care ai nevoie pentru a te relaxa și a-ți dezvolta noi țeluri. Terasa verde se potrivește în orice peisaj.

OFF-GRID

MOBILE

ECO

MODULAR

COST
EFFICIENT

SELF
SUSTAINABLE

TINY HOUSE

ARHITECTURAL

SERVICIILE NOASTRE

CONSULTARE

Consultanții noștri OUT of BOX dețin experiență în inginerie și construcții astfel încât să poată oferi soluții reale și eficiente la provocările uzuale pe care proprietarii, constructorii, inginerii și arhitecții le întâmpină pe parcursul procesului de construcție.

PROIECTARE

Fiind o echipă integrată, oferim servicii complete de proiectare pentru proiectul dumneavoastră, de la evaluări inițiale ale proiectului și dezvoltarea proiectului. Oferim o gamă largă de servicii de planificare dezvoltând idei împreună cu clienții noștri de la studii de fezabilitate până la planificarea detaliată. De-a lungul parteneriatelor noastre oferim servicii integrate de proiectare și construire.

EVALUAREA PROIECTULUI

Serviciile noastre integrate includ planificarea proiectelor și procesul de evaluare. Planul de evaluare a proiectului este destinat să asigure protecția mediului, social, cultural și economic al rezidenților și comunităților la orice efecte adverse semnificative care pot fi cauzate de dezvoltarea proiectului.

SUPRAVEGHEREA PROIECTULUI

Personalul nostru este specializat în supravegherea proiectului folosind servicii de project management și metode contractuale de proiectare și construire.

ADMINISTRAREA INTEGRATĂ A PROIECTULUI

Echipa noastră este certificată în administrarea proiectelor de construcții prin programul MSc de la Universitatea din Manchester.

ÎNCHIRIEREA SPAȚIULUI MODULAR

OUT of BOX oferă împreună cu partenerul nostru Sodacma.com spații modulare pilot pentru publicitate și marketing..

INOVAȚIE SOCIALĂ

Împreună cu partenerii noștri dezvoltăm noi practici sociale cu scopul de a răspunde nevoilor sociale ale comunităților locale vulnerabile precum, de exemplu, centrul educațional kenosis.ro care ajută copiii romi și comunitatea lor.

De asemenea, de-a lungul planificării proiectelor noastre, intenționăm să oferim soluții inovatoare pentru condiții de muncă, educație, dezvoltare comunitară sau protecția mediului. Aceste idei sunt generate în cadrul proiectelor noastre cu scopul de a consolida o creștere socială durabilă în cadrul societății civile.

Modulul nostru OUT of BOX care are o structura modulară simplă și costuri minimale, poate fi livrat ca adăpost umanitar pentru comunitățile vulnerabile. Adăpostul este un mecanism vital de supraviețuire în perioade de criză sau deplasare.

Cercetările actuale și viitoare ale echipei OUT of BOX vor fi disponibile pe site-ul nostru pentru publicul larg.

CERCETARE

Integrative Design Team

– A Path for Innovation in the Case Study of Călțun Refuge

CINE SUNTEM

OUT OF BOX is a modular project developed by ECHIPA DE PROIECTARE S.R.L.

We are designing unconventional spaces for new communities using green technologies.

PARTENERII NOȘTRI

STRUCTURAL PLANNING

PLUMBING SERVICES

IT INNOVATION

CONSULTANCY SERVICES

ANDREI CONDOROS – LANDSCAPE ARCHITECTURE

PRINTING SERVICES

SOCIAL INNOVATION SERVICES

CONTACT

Echipa de Proiectare

ECHIPA DE PROIECTARE 

Strada Căpitan Dan, Nr. 5, Timișoara

 office@echipadeproiectare.ro | +40773979130 

Start-up cofinanțat din proiectul „Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați-Smart Start-up”

ID 105482, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020

Finanțat de: